Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 august 2019

Angina dupa angioplastie


In 2010 August am suferit un infarct miocardic acut, dupa care starea mea de sanatate in scurt timp si-a revenit. In 2015 prin vara s-a intalat angina la efort care s-a agravat foarte repede si prin Noiembrie au inceput angine instabile si in Decembrie am fost operat pe cord cu dublu bypass, dupa care foarte repede starea de sanatate si-a revenit. In 2019 prin luna Aprilie au aparut angine stabile slabe care, pana in Iunie au crescut in intensitate pana la angine insotite de transpiratie abundenta la efort mediu, m-am programat la un consult de specialitate, la coronarografia din data de 23 Iulie a fost depistata : Stenoza 75%ACD proximal, apoi o dilatatie anevrismala, apoi stenoza 75%ACD in segmentul vertical, apoi o zona fara leziuni semnificative, apoi la crux cordis stenoza lunga 70%, vas distal dominant difuz ateromatos, faraleziuni stenozante semnificative. Mi s-au pus 3 stenturi, dupa care au disparut anginele, dupa un repaus de o aptamana, mi-am reluat activitatea fara probleme. In timp de 2 saptamani mi-au aparut angine la efort putin peste mediu cu transpiratie abundenta. Ce trebuie sa fac?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, primul pas este acela de a vă programa la un consult de specialitate. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavostră pentru a vă îndruma. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor