Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 ianuarie 2013

Uter fibromatos / Inima


Buna ziua, - Uterul fibromatos poate fi embolizat, chiar dacă acesta are dimensiuni de 17cm? - Care sunt cauzele bătailor slabe ale inimii in timpul noptii si vâjâitul puternic in urechea stangă? Are legatura cu semipareza facială Bell suferita cu 4 ani in urmă?


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara d-na Constantina:
1. Un uter fibromatos poate fi embolizat. Dimensiune fibromului difera de la caz la caz. Pentru a determina exact trebuie sa ne trimiteti mai multe informatii. Va rog sa luati legatura cu Iulia Ungureanu (As Dr Nechifor Rares) 0731.771.111.
2. In timpul noptii este perfect normal ca frecventa cardiaca sa fie in jur de 40-60 bpm. Vajaitul puternic in urechea stanga poate sa aibe mai multe cauze printre care si semipareza Bell. Va rog sa luati legatura cu un medic O.R.L.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor