Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 ianuarie 2013

Uter fibromatos / Inima

Buna ziua, - Uterul fibromatos poate fi embolizat, chiar dacă acesta are dimensiuni de 17cm? - Care sunt cauzele bătailor slabe ale inimii in timpul noptii si vâjâitul puternic in urechea stangă? Are legatura cu semipareza facială Bell suferita cu 4 ani in urmă?


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara d-na Constantina:
1. Un uter fibromatos poate fi embolizat. Dimensiune fibromului difera de la caz la caz. Pentru a determina exact trebuie sa ne trimiteti mai multe informatii. Va rog sa luati legatura cu Iulia Ungureanu (As Dr Nechifor Rares) 0731.771.111.
2. In timpul noptii este perfect normal ca frecventa cardiaca sa fie in jur de 40-60 bpm. Vajaitul puternic in urechea stanga poate sa aibe mai multe cauze printre care si semipareza Bell. Va rog sa luati legatura cu un medic O.R.L.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.