Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 ianuarie 2013

Coloana cervicala


\"Moderata hernie discala postero-laterala si laterala dreapta C6-C7, cu stenozare foraminala dreapta severa, cu compresia radacinii C7 dreapta intraforaminal, fara compresie medulara. Protruzie discala posterioara C5-C6, necompresiva medulo-radicular.\" Am 58 de ani.Ce pot eu face? Ce se poate face pt.mine si cat costa? Multumesc Lila Trofin 0722424660


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Trofin: Din rezultatul tomografului descris de dvs, exista probabilitate mare ca va putem trata cu Nucleoplastie. O sa va contacteze Iulia Ungureanu (As Dr Nechifor Rares).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor