Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


rog o solutie la ce se poate rezolva !

Buna ziua numele meu este alexandru , am 30 ani , la varsta de 24 ani in urma unor contacte sexuale am ajuns la spital cu o durere foarte mare in testiculul stang si o inflamatie pe masura , diagnosticul pus de medicul urolog a fost ohiepididimita tratamentul a fost antibiotic oral tavanic cu eficef durata 7 zile . in urma tratamentului durerea nu a disparut complet si nici crescatura inflamatorie in testicul , nu m-am mai prezentat la control dupa acele 7 zile apoi dupa apx 2 ani din nou am simtit o inflamatie puternica in testiculul stang in urma caruia am fost din nou la medic si mi-a fost recomandata o secretie uretrala pe care am facut bacteria raspunzatoare de data aceasta fiind e-coli si candida albicans , tratament oral zinnat antibiotic pe durata indelungata plus sumetrolim , dupa acest tratament totul a revenit pentru o perioada de timp la normal , dupa alti ani senzatia de greutate in testicul si dimensiunea acelor vene dilatate numite varicocel au revenit impreuna cu epidimul dureros , tratament local cu zanocin 200mg 1-2 zile si se ameleoreaza dar nu trece definitiv , varicocelul mi-a fost depistat la un examen ecograf in jurul varstei de 26 ani ... in prezent durerea disconfortul si ideea unei posibile infertilitati m-a facut sa apelez la dumneavostra cu sanse mari de vindecare fara recidive ... mentionez ca am contactat recent si o infectie cu virusul hpv avand doua "cicatrici" sub aspect ciudat in partea dreapta a canalului preputian care uneori secreta ceva alb alteori se confunda cu pielea vechimea lor fiind de apx 9 luni , dovada infectiei cu hpv clara fiind genotiparea prietenei mele constante de 3 ani fiind depistata infectie cu 4 tulpini de risc inalt 31,33,51,52 si am avut si o eruptie de herpes genital in iulie 2019 tratata cu antivirale si valtrex fara recidiva pana in acest moment ... ! Rog un raspuns concret despre absolut tot ce pot solutiona la clinica dumneavoastra in special legat de varicocel si epidim pentru o posibila vindecare sau macar ameleorare de simptome neplacute ! va multumesc anticipat !


ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața, unul dintre reprezentanții noștri medicali vă va contacta pentru a discuta despre tratamentul prin embolizare a varicocelului. Vă dorim multă sănătate!