Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 ianuarie 2013

Embilizarea


Buna ziua, Am facut o ecografie si am un fibrom de 2,7cm si un uter fibromatos.Am montat un dispozitiv Mirena dar din cauza fibromului am sangerari si menstruatia aproape ca nu se mai termina. As vrea sa aflu daca emboliza este solutia cea mai buna sau exista si altceva. Multumesc ,


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara d-na Popescu: Din descrierea scurta a afectiuni dvs nu pot sa precizez daca embolizarea ar fi solutia optima. As avea nevoie de mai multe informatii. Va rog sa o contactati pe Iulia Ungureanu (As Dr Nechifor Rares) 0731.771.111 ptr mai multe detalii.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor