Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 octombrie 2019

Sângerări nazale


Bună seara! De mai bine de mai bine de 10 luni de zile îmi curge adesea sânge din nas, pe o perioadă foarte lungă (săptămâni întregi). Sângerarea nu e abundentă, însă este prezentă foarte des și de multe ori se formează cheaguri și nu-mi dă voie să respir. Sunt seri în care pur și simplu mă înec în somn și mă trezesc că îmi curge sânge din nas. Țin să menționez faptul că am fost la doctor și mi-am făcut analize, dar mi-au spus că nu am nimic. M-am bucurat să aud asta, dar starea mea de sănătate se agravează din ce în ce mai mult. Am dureri profunde de cap, mă ia amețeala și sunt foarte obosită. Îmi puteți spune ce analize trebuie să fac.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, sfatul nostru este acela de a vă adresa unui medic de specialitate, anume: pentru scurgerile nazale, adresați-vă unui medic ORL - vi-l recomandm pe doctorul Silviu Oprescu, de la Spitalul Monza - va puteti programa la numărul de telefon 021 9983, iar pentru durerile de cap, amețelile și oboseală, vă recomandăm să vă adresați doctorului Floricel Cristea. Este medic primar neurolog și îl puteți găsi în cadrul aceluiași spital. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor