Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 octombrie 2019

cardiologie


Buna ziua, Am o stare de ansietate de cateva zile,si noaptea dupa ora 4.00 ma trezesc datorita agitatiei si palpitatiilor.Am avut o perioada mai stresata as dori sa stiu daca trebuie sa fac o vizita cardiologica, tinand cont ca sunt si fumatoare si in ultima vreme sedentara.Va multumesc anticipat.M.V


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, indicat este să mergeți o dată pe an la o consultație de rutină. Mai ales acum, când menționați aceste simptome este bine să mergeți să investigați. Este posibil să nu fie vorba despre o afecțiune ci pur și simplu o reacție a organismului supus la perioadă stresantă, oboseală, etc. Cu o simplă eletrocardiogramă și o ecografie cardiacă puteți afla dacă este totul în regulă sau dacă este nevoie de investigații suplimentare. Ne puteți contacta la numărul de telefon: 031 9300. Una dintre colegele noastre vă va ajuta să vă programați. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor