Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

23 octombrie 2019

Modificari ateromotoase


Buna ziua, In urma unui examen CT am cateva nelamuriri si anume - modificari ateromatoase parietale aortice -placi de aterom calcificate si moi la nivelul aortei si al ramurilor acesteia. Daca puteti sa mi spuneti mai pe intelesul meu ce inseamna . Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, ceea ce este scris în raportul medical înseamnă următoarele lucruri: aveți depuneri de grăsimi pe artere. Depunerile moi au un conținut mai mare în lipide și sunt mai predispuse la complicații, în funcție de zonele în care sunt, cele calcificate sunt mai stabile. Este important să vă adresați unui medic de specilitate pentru a primi un tratament corespunzător care să includă neapărat un antiagregant pachetar și medicamente hipolipemiante adică cele care scad nivelul de colesterol din sânge. Vă recomandăm să vă programați la un medic cardiolog pentru a vi se recomanda acest tratament sau dacă este cazul, investigații minim invazive precum angiografia. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi detalii despre această procedură. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor