Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 octombrie 2019

Tahicardie


Bună seara. As avea câteva întrebări legate de o afecțiune cu care am fost diagnosticată la vârsta de 18 ani. Pe la 16 ani am început sa am amețeli dese, urmate de senzație de greata, palpitații și dureri mari de cap. La 18 ani, în urma unui control s.a constat ca inima mea bate de 120-130 de ori pe minut și am fost diagnosticată cu tahicardie. Mi s.a spus sa iau Betalok Zok ori de câte ori e nevoie, sa evit emoțiile puternice și orice fel de bautură ce conține cafeina. Acum am 25 de ani și deoarece atunci mi s.a spus ca nu e vindecabil, nu am mai fost la niciun control. Dar am amețeli foarte puternice, dureri în zona inimii urmate de amorțeală la mana stânga pana la cot. Nu foarte des dar sunt și persista. Intrebare:e o complicație a tahicardiei? Care sunt riscurile și care sunt recomandările? Mulțumesc anticipat! Menționez ca nu am mai luat Betalok decât atunci când am fost nevoita și am continuat sa beau cola.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața, pentru a primi un răspuns medical corect și un tratament adecvat (dacă va fi cazul) este recomandat să vă efectuăm un consult cardiologic complet, să vedem ce relevă investigațiile și astfel să vă putem ajuta. Vă puteți programa la numărul de telefon 031 9300! Vă așteptăm și vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor