Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 ianuarie 2013

fibrom uterin si chisturi ovariene


Azi 24 ian 2013 am facut un ecograf si m\'au diagosticat doctorii de la spitalul Moinesti jud Bacau cu fibrom uterin de 4o mm pediculat mobil pozitie intermediara cu endometrul fin si am si ovare polichistice Va rog sa ma indrumati ce tratament sa fac Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este foarte importanta imaginea ecografica a fibromului; faptul ca este un fibrom uterin pediculat nu reprezinta o contraindicatie absoluta - conform anumitor surse de pe internet, fiind necesara evaluarea raportului fata de uter, a lungimii si gradului de vascularizatie ale pediculului. In acest sens, va rugam sa scanati ecografia si o trimiteti la iulia@drnechifor.ro, insotita de o descriere a istoricului dvs medical si de datele personale si de contact, pentru a putea primi un raspuns exact.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor