Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 ianuarie 2013

cardiologie


buna ziua!asi dori sa va spun ca baetelu meu a fost diagnosticat la varsta de 6 luni cu suflu sistolic fiziologic si insuficienta tricuspidiana de gr II-III dsa de tip ostium secundum de 3mm.este ceva grAV?se poate trata?acum la 9 luni trebuie sa ii fac control trebuie sa fac programare la cabinetul dumneavoastra?va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-ul Dan Parlog: Din descrierea problemei va recomand sa veniti la consultatie si ecografie cardiaca la Prof Dr Lorber Avraham, care ajunge pe data de 23.02.2013 (sambata). D-ul Profesor este specialist de renume in acest domeniu si va va putea ajuta cu indrumarile necesare. Pentru detalii, va rog sa sunati la Lavinia Riciu 0727.867.459Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor