Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


cardiopatie ischemica

Buna ziua!Vin cu rugamintea de a-mi explica ce investigatii sint necesare pt diagnosticarea corecta a cardiopatiei ischemice.Mentionez ca am fost diagnosticata cu cardiopatie ischemica in urma unei consultatii sumare de max 10 min,timp in care mi sa facut o electrocardiograma si un ecograf(nu ecocardiograma),m-am speriat pt ca am plecat nelamurita in urma acestei diagnosticari eu neavind nici cea mai mica simptoma caracteristica acestei afectiuni mergind la medic doar pentru simplu fapt ca am depistat ca am tensiunea cam mare(165-110) iar in urma unei ecocardiograme facuta in 2011 mi sa spus de un alt medic,ca am peretii inimii ingrosati si hta urmind un tratament de 6 luni cu nebilet,preductal,simvacard,aspirina cardio.Va mutumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dv cu indrumarile necesare. / . .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Vladut Ioana. Pentru a depista boala cardiaca ischemica trebuie efectuate: Consult la medic Cardiolog specialist, electrocardiograma, ecografie cardiaca, test de efort ECG (daca se poate), si apoi angiografie coronariana - coronarografie. Daca doriti va putem ofeti mai multe detalii la telefon 0727.867.459 - Lavinia Riciu.