Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 ianuarie 2013

am un fibrom uterin


Buna ziua, numele meu e Nicoleta si am 34 de ani. In urma cu 2 ani am aflat ca am un fibrom uterin si uter retrovers. Imi doresc sa am un copil, dar probabil ca din cauza problemelor care le am nu reusesc sa raman insarcinata. In timpul ciclului menstrual am dureri foarte mari si sangerare abundenta, mai mereu sunt cheaguri de sange inchegate. intrebarea mea ar fi: daca as face embolizare fibrom uterin as avea sanse sa raman insarcinata, si cat m-ar costa aceasta operatie? Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar fibromul uterin poate fi o cauza importanta a infertilitatii dvs. Daca nu mai exista si alte cauze, embolizarea o sa va rezolve problema, permanent.
Embolizarea pregateste practic uterul pentru a putea pastra o sarcina. Sunteti din Bucuresti? Daca da, ar fi de folos sa veniti la un consult la dr. Nechifor, iar daca nu, va rugam sa trimiteti ecografia dvs scanata la iulia@drnechifor.ro insotita de numarul de telefon, pentru a putea primi indicatii precise.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.