Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


DSV

Buna seara, Am o fetita care a fost diagnosticata la nastere cu Suflu sistolic gradul 3/6, iar acum, la 11 saptamani am efectuat un ecograf in urma caruia medicul ne-a spus ca fetita are DSV perimembranos~5,4mm. cu anevrism SIV grd VS/VD 64mm Hg. Va rog sa imi comunicati daca, in cazul fetitei mele, inchiderea DSV se poate face prin tratament medicamentos, procedura interventionala sau interventie chirurgicala. Daca este nevoie de procedura interventionala sau interventie chirurgicala de la ce varsta se poate realiza. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Florin: Pentru a determina cu exactitate cea mai eficienta metoda pentru inchiderea defectului, ar trebui sa veniti la consultatie la Prof Dr Avraham Lorber la noi la clinica. Avem nevoie de mai multe informati, ecografie completa, imagini, consult. Pentru detalii va rog sa o contactati pe Lavinia Riciu la numarul de telefon 0727.867.459.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.