Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 ianuarie 2013

ajutati un batran de 73 de ani

ICC III NYHA CMD ISCHEMICA CU DISF.SISTOLICA MODERATA BLOC BRD+BFA HTA MODERATA SI DE RISC INALT ARITMIE EXTRASISTOLICA VENTRICULARA FIA PERMANENTA DZ 2 buna ziua,aceste toate sunt scrie pe fisa de externare a tatalui meu in varsta de 73 de ani. ia tratamentul in mod curent si totusi se simte f.rau. nu ne-a explicat nimic dl doctor in afara de :sa avem rabdare,fara sare,fara alcool. Apelez la dvs ca sa stiu care sunt riscurile celor scrise mai sus. Tensiunea este buna,dar bataile inimii nu scad sub 102,101... Sunt ingrijorata deoarce de cand s-a externat se simte la fel de rau, noaptea are halucinatii, tuse cand seaca cand productiva.Ce pot face?Ma tem de un deces si nu stiu unde sa mai cer ajutor.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Ioana: Va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu la numarul de telefon 0727.867.459 pentru a programa un consult urgent la noi la clinica. Din descrierea dvs, ar trebui reevaluat tratamentul si eventual efectuata o coronarografie.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.