Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


hipertensiune

as vrea sa va spun ca am 62 de ani .sunt hipertensiv de foarte multi ani si tot iau tratament.acum de ceva timp am reusit sa o tin mai bine sub control cu tratament mai bun si regim.acum o saptamana am facut operatie de prostata,mentionez ca tensiunea era buna,dupa ce-am venit acasa la 5,6 zile dupa imi tot creste tensiune si foarte mare 21,22 chiar si 23 am avut insa nu ma simt asa rau cum eram inainte,acum chiar nu simt ca am tesiunea marea asa.iau acelasi tratament dar tot nu-mi scade ,sau imi scade putin si imi creste iar.va multumesc cu respect si astept un raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua dnul Neagu Gheorghe: Va recomand un consult la noi la clinica in vederea stabilirii posibilitatii tratarii hipertensiuni prin Denervare Renala. Trebuie evaluate mai bine tratamentul si cauzele rezistentei tensiuni la tratamentul actual. Pentru alte detalii va rog sa contactati pe colega noastra Iulia Ungureanu la numarul de telefon 0731.771.111.