Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 ianuarie 2013

ref embolizare fibroame uterine


Buna ziua, am un uter fibromatos, 4 fibroame dintre care unul de 6 cm, se pot emboliza? Daca da ce pasi trebuie sa urmez?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Silca, embolizarea va poate trata uterul dvs. fibromatos, cu toti nodulii sai, simultan si permanent. Putem programa impreuna intai un consult ginecologic de calitate, cu ecografie si recoltarea analizelor de sange si secretie vaginala, apoi un consult la dr. Nechifor, urmate de embolizare. Daca sunteti din Bucuresti, putem alege 2 zile distincte - una pentru investigatii, alta pentru interventie, dar daca sunteti de departe, atunci putem concentra totul intr-o singura zi, urmand ca a doua zi sa se faca externarea. In cazul in care doriti sa facem si embolizarea este bine sa trimiteti ecografia dvs. si un scurt istoric medical la iulia@drnechifor.ro, si/sau sa sunati la 0731.771.111.
Asteptam sugestia dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor