Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 ianuarie 2013

ref embolizare fibroame uterine


Buna ziua, am un uter fibromatos, 4 fibroame dintre care unul de 6 cm, se pot emboliza? Daca da ce pasi trebuie sa urmez?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Silca, embolizarea va poate trata uterul dvs. fibromatos, cu toti nodulii sai, simultan si permanent. Putem programa impreuna intai un consult ginecologic de calitate, cu ecografie si recoltarea analizelor de sange si secretie vaginala, apoi un consult la dr. Nechifor, urmate de embolizare. Daca sunteti din Bucuresti, putem alege 2 zile distincte - una pentru investigatii, alta pentru interventie, dar daca sunteti de departe, atunci putem concentra totul intr-o singura zi, urmand ca a doua zi sa se faca externarea. In cazul in care doriti sa facem si embolizarea este bine sa trimiteti ecografia dvs. si un scurt istoric medical la iulia@drnechifor.ro, si/sau sa sunati la 0731.771.111.
Asteptam sugestia dvs.!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.