Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


embolizare fibroame uterine externe

Am doua fibroame extrne uterine subseroase ,dreptul 3mm,iar stingul 2mm.Doresc embolizarea lor de Dc.Rares Nechifor.Se pot emboliza fibroamele mele uterine externe subseroase? Trompa mea dreata este infundata.Se poate? MULTUMESC pentru ajutor.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
D-na Maxim, sigur dimensiunile sunt 2 si 3 mm, nu cm? Este important, un fibrom de 2 mm sau de 3 nu trebuie tratat! Daca unitatea de masura este totusi centimetrul, embolizarea se poate aplica cu succes in situatia dvs.
Pentru o discutie detaliata puteti apela 0731.771.111, asistenta dr. Rares Nechifor. Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.