Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Informatii

Sunt mama unui baiat de 16 ani operat de P.C.A acum 14 ani Cluj Diagnostic: Cuarctatie Aortica Istmica , Bicuspidie Aortica , Insuficienta Aortica Gr.I , HTA Secundara > Diagnostic dat 14.02.2013 Institul Inimii Cluj-Napoca DR.Oprita Simona - Necesita Angio CT toracic cu substanta de contrast Tratament: Metaprolol (50 mg) -> 1/2 dimineata si 1/2 seara T.A -Sup de sistolica 130 mhg -Inf. Sistolica aprox 90 mhg <> Se poate evita interventia chirurgicala facand coronografie si punerea unui stend ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Mirela. Cel mai bine ar fi sa veniti cu fiul dvs. la un consult la prof. Lorber. Dumnealui este in tara in perioada 22-23 Februarie. Va rog sa ne trimiteti pe mail toate actele fiului, pentru a avea mai multe detalii, la adresa de mail lavinia.riciu@yahoo.com. De asemenea, o puteti contacta pe colega noastra la nr de telefon 0727.867.459. Multa sanatate!