Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 februarie 2013

embolizare fibrom uterin


este posibila embolizarea mai multor fibroame uterine exterioare, cel mai mare fiind de 9-10 cm? varsta 43 ani( un copil nascut pe cale naturala)


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
D-na Usurelu, vom sti cu siguranta daca este posibila aceasta embolizare doar dupa ce efectuati un RMN pelvin cu substanta de contrast, pe care fie il aduceti la dl doctor pentru un consult fie il expediati prin curierat online gratuit, la adresa iulia@drnechifor.ro, sau office@drnechifor.ro. RMN-ul este investigatia ce poate furniza cele mai precise informatii legate de numarul, dimensiunile si pozitia fibroamelor dvs., date fiind dimensiunile - cel mai mare nodul de 9-10 cm.
Asteptam rezultatul RMN ului dvs.!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.