Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 februarie 2013

Sindrom postrombotic


Buna ziua. In urma cu 14 ani am suferit un accident care s-a soldat cu o fractura de bazin. In urma imobilizarii la pat am ramas cu Sindrom postrombotic a mb inf stg.Anul trecut am fost la un doppler venos care spune asa: - tromboza restanta 30-50% in lumenul venei iliace externe femurale comune si superficiale si poplitee - ax venos profund dilatat - vena safena interna distal dilatata cu 2 vene comunicante mult dilatate Mi s-a recomandat detralex si ciorapi medicinali. In urma cu o saptamana am pierdut o sarcina in saptamana 7. Pe perioada sarcinii nu am luat nici un fel de medicamente. La analize a iesit INR=1.26. Va rog sa-mi spuneti daca problemele venoase pot influenta evolutia unei sarcini si cui ar trebui sa ma adresez sau ce analize sa mai fac deoarece imi doresc copii si nu vreau sa mai trec printr-o experienta similara. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesara o evaluare cardiologica inainte de orice sarcina pentru a decide daca exista vreo boala care sa puna in pericol sarcina. Exista o serie de teste care trebuie efectuate. Va recomand un consult cardiologic cu EKG si ecografie cardiaca. Daca doriti sa programati un consult o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu la nr de telefon 0727.867.459. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.