Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrom uterin

Buna ziua am fost diagnosticate cu un fibrom uterin destul de mare aflat in intreaga grosime a peretelui uterin posterior 82/94 mm intrebarea mea este daca se poate face embolizare as dori sa pot face copii deoarece nu am.Va multumesc si astept un raspuns va rog


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, se poate face embolizare, iar daca veti astepta 3-6 luni pana sa ramaneti insarcinata, uterul dvs. va putea gazdui sarcina in conditii de siguranta.
Asteptarea este necesara pentru ca fibromul sa aibe timp sa scada in dimensiuni. Mai multe detalii puteTi obtine la telefon 0731.771.111 - Iulia Ungureanu - asistenta dr. Rares Nechifor. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.