Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 februarie 2013

embolizare fibrom uterin


va rog sa imi spuneti pana la ce dimensiuni se pot emboliza fibroamele? al meu este destul de mare, diametru peste 15 cm. multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca aveti efectuat un RMN pelvin si intr-adevar, diametrul este de peste 15 cm, indicatia ar putea fi chirurgicala sau combinata, embolizare+chirurgie, pentru o siguranta mai mare in ceea ce priveste posibilitatea de pastrare a uterului.
In spitalul nostru se pot efectua si interventii chirurgicale. Cel mai bine este sa ne trimiteti imaginile RMN, doar asa putem sti cu siguranta ce se poate face si ce nu.

Va dorim multa sanatate, iar pentru mai multe informatii puteti apela la asistenta dr. Nechifor, Iulia Ungureanu (0731.771.111 sau iulia@drnechifor.ro).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor