Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


operatie varicocel

buna ziua domnul doctor ,am 30 de an si am fost diagnosticat cu varicocel de gradul 1-2 in urma cu cativa ani.durerea incepe sa fie prezenta din ce in ce mai des si as dori sa incerc a o ameliora printr-o interventie medicala.dorinta mea este de a afla daca se poate efectua la clinica dvs. vreuna din metodele neinvazive de tratament ce le voi enumera,mentionez ca am aflat despre ele de curand prin intermediul internetului: 1. http://adevarul.ro/locale/targu-mures/targu-mures-update-operatie-varicocel-bisturiu-premiera-1_50aec0297c42d5a6639fea2f/index.html 2. http://www.youtube.com/watch?v=jUQcCpeI5HY Am atasat link-urile cu cele 2 metode si as dori sa aflu mai multe de la dumneavoastra.multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne am uitat peste articolele trimise de dvs. Spiralele se folosesc numai in cazul in care vena spermatica are un calibru foarte mare. Intotdeauna folosim agent sclerozant sub forma de spuma (foam). La noi pretul interventiei este de 4900 RON, pretul precizat in articol nu acopera costul materialelor folosite. Cel mai bine ar fi sa veniti la un consult, sau, daca locuiti departe, sa ne contactati telefonic. Pentru mai multe detalii va rog sa o contactati pe Iulia Ungureanu (asist. dr. Nechifor) la 0731.771.111. Avem si un articol cu informatii despre terapia varicocelului pentru dvs., colega noastra Iulia vi l poate trimite pe mail dupa ce ii oferiti adresa de email.
Multa sanatate!