Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 martie 2013

operatie varicocel


buna ziua domnul doctor ,am 30 de an si am fost diagnosticat cu varicocel de gradul 1-2 in urma cu cativa ani.durerea incepe sa fie prezenta din ce in ce mai des si as dori sa incerc a o ameliora printr-o interventie medicala.dorinta mea este de a afla daca se poate efectua la clinica dvs. vreuna din metodele neinvazive de tratament ce le voi enumera,mentionez ca am aflat despre ele de curand prin intermediul internetului: 1. http://adevarul.ro/locale/targu-mures/targu-mures-update-operatie-varicocel-bisturiu-premiera-1_50aec0297c42d5a6639fea2f/index.html 2. http://www.youtube.com/watch?v=jUQcCpeI5HY Am atasat link-urile cu cele 2 metode si as dori sa aflu mai multe de la dumneavoastra.multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne am uitat peste articolele trimise de dvs. Spiralele se folosesc numai in cazul in care vena spermatica are un calibru foarte mare. Intotdeauna folosim agent sclerozant sub forma de spuma (foam). La noi pretul interventiei este de 4900 RON, pretul precizat in articol nu acopera costul materialelor folosite. Cel mai bine ar fi sa veniti la un consult, sau, daca locuiti departe, sa ne contactati telefonic. Pentru mai multe detalii va rog sa o contactati pe Iulia Ungureanu (asist. dr. Nechifor) la 0731.771.111. Avem si un articol cu informatii despre terapia varicocelului pentru dvs., colega noastra Iulia vi l poate trimite pe mail dupa ce ii oferiti adresa de email.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.