Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 martie 2013

obstructie carotide


Tatal meu are 86 de ani si in urma unui examen doppler mai vechi s-a constatat ca are arterele carotide foarte infundate. Acum doi ani a avut un accident vascular cerebral dar s-a refacut destul de bine. Problema este ca ameteste foarte des, uneori e tot timpul ametit si confuz dar are si episoade de lesin aparent fara motiv. Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul lui pentru a-i reda macar si intr-o mica masura circulatia sangelui catre creier? si daca se poate face la dvs. in clinica?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Ar trebui repetata ecografia doppler pe artere carotide si in functie de severitatea ingustarilor se poate indica interventie chirurgicala sau dilatare cu stent. In clinica noastra este disponibila dilatarea cu stent a arterelor carotide. Daca doriti mai multe detalii referitoare la interventie o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu la nr de telefon 0727.867.459.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.