Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


obstructie carotide

Tatal meu are 86 de ani si in urma unui examen doppler mai vechi s-a constatat ca are arterele carotide foarte infundate. Acum doi ani a avut un accident vascular cerebral dar s-a refacut destul de bine. Problema este ca ameteste foarte des, uneori e tot timpul ametit si confuz dar are si episoade de lesin aparent fara motiv. Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul lui pentru a-i reda macar si intr-o mica masura circulatia sangelui catre creier? si daca se poate face la dvs. in clinica?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Ar trebui repetata ecografia doppler pe artere carotide si in functie de severitatea ingustarilor se poate indica interventie chirurgicala sau dilatare cu stent. In clinica noastra este disponibila dilatarea cu stent a arterelor carotide. Daca doriti mai multe detalii referitoare la interventie o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu la nr de telefon 0727.867.459.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.