Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 martie 2013

histerectomie totala?


Buna ziua, Ma numesc Alina Dorin,am 39 de ani si locuiesc in Brasov.De cativa ani am descoperit ca am un nodul fibromatos(care a ajuns recent la 9 cm),cat si uterul fibromatos.La ultimul control de acum 4 zile medicul mi-a recomandat histerecomia.Mentionez ca am facut tratament cu orgametril si diverse gemoderivate din plante fara nici un rezultat.As dori sa aflu si alte pareri inainte de a ma decide sa ma operez.Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa efectuati o ecografie de calitate sau sa veniti in clinica noastra pentru ea (dr. Anca Murariu este un medic ginecolog de exceptie, cu care colaboreaza dr. Nechifor).
Dupa scurta descriere pe care ati furnizat-o, histerectomia pare sa nu fie necesara, iar embolizarea indicata - sunteti inca foarte tanara, fibromul nu are dimensiuni impresionante, insa sunt necesare mai multe date pentru evaluarea corecta a cazului. Este bine sa stiti ca histerectomia este o procedura indicata in putine cazuri, in cele mai multe dintre ele, se poate face ceva pentru salvarea uterului; de asemenea, ea implica riscuri importante, cicatricea are dimensiuni semnificative, iar efectele pe termen lung nu sunt deloc de ignorat.
Daca doriti, puteti trimite ecografia si celelalte documente medicale la iulia@drnechifor.ro, sau puteti apela 0731.771.111 pentru mai multe informatii / programari.

Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.