Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 martie 2013

oportunitate coronagrafie


buna ziua am efectuat de curand un test EKG de stress si in perioada de recuperare la aprox 1 - 2 min ,au aparut subdenivelari de segment ST tip orizontal , de aprox 2 mm .in raport mai scrie si de o supradenivelare de 0.5 mm in aVR . mentionez ca nu am fost asimptomatic pe parcursul testului si tensiunea a variat liniar de la 130/80 la 160/85 . am 45 si de ani si scopul testului au fost niste extrasistole izolate dar permanent ventriculare . La eKG de repaus si la ecocardiografie rezultatul a fost normal . intrebare : se impune coronografie sau un lat examane mai putin invaziv ? multumesc !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua! De principiu la acest diagnostic se impune o coronarografie, dar cel mai bine ar fi sa veniti initial la un consult la dnul doctor Dan Deleanu. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.