Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 martie 2013

fibrom de dimensiuni 31/34 mm

Acum un an mi-a fost descoperit miomul de dimensiuni 21/31 a crescut in timp de un an la dim 31/34 , nu am simptone deosebite ceva dureri in partea de jos inaintea ciclului si in unele luni sangerari mai abundente.Ce ma sfatuiti sa fac, embolizare sau exista si tratament medicamentos


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul medicamentos este adesea ineficient, iar in plus fata de aceasta, poate genera si tulburari hormonale. Avem nevoie de mai multe date despre dvs. - nume, prenume, varsta, localitate, dar si de ecografie, pentru stabilirea unui diagnostic exact si a unui plan corect de tratament.
In principiu, un fibrom de 3 cm are indicatie pentru embolizare, insa este necesara luarea in calcul a tuturor datelor despre care va vorbeam mai sus.
Aveti, ca si optiuni, prezentarea la un consult (Delta Hospital), sau, daca distanta va ingreuneaza acest demers, expedierea informatiilor si a documentelor medicale pe mail la iulia@drnechifor.ro

Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.