Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrom de dimensiuni 31/34 mm

Acum un an mi-a fost descoperit miomul de dimensiuni 21/31 a crescut in timp de un an la dim 31/34 , nu am simptone deosebite ceva dureri in partea de jos inaintea ciclului si in unele luni sangerari mai abundente.Ce ma sfatuiti sa fac, embolizare sau exista si tratament medicamentos


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul medicamentos este adesea ineficient, iar in plus fata de aceasta, poate genera si tulburari hormonale. Avem nevoie de mai multe date despre dvs. - nume, prenume, varsta, localitate, dar si de ecografie, pentru stabilirea unui diagnostic exact si a unui plan corect de tratament.
In principiu, un fibrom de 3 cm are indicatie pentru embolizare, insa este necesara luarea in calcul a tuturor datelor despre care va vorbeam mai sus.
Aveti, ca si optiuni, prezentarea la un consult (Delta Hospital), sau, daca distanta va ingreuneaza acest demers, expedierea informatiilor si a documentelor medicale pe mail la iulia@drnechifor.ro

Multa sanatate!