Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 martie 2013

fibrom uterin


Azi am fost diagnosticata cu fibrom uterin si doctorul mi-a spus ca incearca prelungirea timpului pana voi ajunge la operatie am 38 de ani si mi-a spus ca fibronul de 1,26cm e pozitionat prost si ca imi va scoate uterul, va rog sa imi spuneti cat costa o embolizare si unde se face aceasta procedura.De ce vrea sa scoata uterul?Va rog din suflet sa ma ajutati.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, sub nicio forma nu trebuie sa scoateti uterul pentru un fibrom de 1, 26 cm! Va recomandam sa cautati un medic bun care sa va monitorizeze ecografic la 6 luni, iar daca fibromul creste sau daca incepe sa va dea simptome (sangerari abundente, dureri), sa veniti la un consult in vederea embolizarii. Puteti retine numarul 0731.771.111 - Iulia, asistenta Dr. Nechifor, pentru intrebari suplimentare sau programari. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor