Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


18 martie 2013

fibromul uterin


buna seara,am un fibrom uterin cu diametrul de 10cm care imi creaza pb.mai nou a inceput sa ma doara si rinichiul drept. fibromul este localizat in partea dreapa a uterului. as dori sa fac un control la d voastra. sunt interesata si de embolizare,se poate face la un fibrom care are o asa dimensiune? va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ideal este sa efectuati o ecografie de calitate - abdominala sau transvaginala - sau si mai bine, un examen RMN. Doar asa vom sti cu exactitate dimensiunile fibromului si pozitionarea lui, gradul lui de vascularizatie.

Daca deja aveti vreuna din cele 2 investigatii propuse, puteti veni la un consult sau o puteti trimite pe e-mail la iulia@drnechifor.ro. De principiu insa, embolizarea se poate face in general pentru fibroamele de 10 cm.

Multa sanatate va dorim!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.