Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 martie 2013

dureri in piept


Dupa un episod acut de anghina pectorala care a necesitat internare in luna ianuarie, cu tot tratamentul urmat(noliprel f. 1tb, coryol 6,25 1/2+1/2, angedil 10mg 1/2+1/2)durerile in piept au reaparut cu o frecventa de 1 sau 2 pe saptamana.Acestea cedeaza la nitroglicerina. Sunt periculoase? Exista si alt tratament? Nu este mai bun ATENIL care scade si tensiunea si pulsul? Daca se poate sa nu ma trimiteti la cardiolog, ci doar un raspuns la intrebari. Multumesc. L. Nichita.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Din pacate tratamentul medicamentos pt durerile de inima are limitele sale, si durerile pot sa persiste. Nu ati precizat daca ati facut coronarografie, pentru a sti starea exacta a arterelor coronare. Daca nu ati efectuat coronarografia, sa stiti ca aceasta este absolut necesara atunci cand aveti dureri atat de des. In caz ca vreti sa stiti mai multe despre acesta investigatie, ne puteti contacta.
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor