Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


solicitarea consultatie anevrism de aorta abdominala subrenala

Va scriu in numele unei rude , barbat , 60 ani , operat in 2006 de anevrism de aorta abdominala ,cand ia fost introdus un stent .A urmat tratament cu anticoagulante iar evolutia postoperatorie a fost buna. In 2010 sufera un AVC , este internat la spitalul de neurochirurgie Iasi.Recuperare este aproape completa. In luna martie ac ,se interneaza la spitalul de urgenta Galati pt reductia unei hernii postoperationale.In urma unei investigatii imagistice( CT )se evidentiaza un anevrism abdominal de dimensiuni 4,5 ,dupa opinia medicului care a efectuat CT-ul , 5,5 mm dupa opinia unui specialist in imagistica din Germania la care am transmis pentru verificare CD-ul. Avand in vedere gravitatea situatiei , va cer sprijinul pentru o programare in vederea unei reevaluari a situatiei medicale . Cu deosebita consideratie .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Cel mai bine ar fi ca domnul sa vina la o consultatie la dnul doctor Dan Deleanu. Pentru o programare o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu - 0727.867.459.
Multa sanatate!