Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 martie 2013

solicitarea consultatie anevrism de aorta abdominala subrenala


Va scriu in numele unei rude , barbat , 60 ani , operat in 2006 de anevrism de aorta abdominala ,cand ia fost introdus un stent .A urmat tratament cu anticoagulante iar evolutia postoperatorie a fost buna. In 2010 sufera un AVC , este internat la spitalul de neurochirurgie Iasi.Recuperare este aproape completa. In luna martie ac ,se interneaza la spitalul de urgenta Galati pt reductia unei hernii postoperationale.In urma unei investigatii imagistice( CT )se evidentiaza un anevrism abdominal de dimensiuni 4,5 ,dupa opinia medicului care a efectuat CT-ul , 5,5 mm dupa opinia unui specialist in imagistica din Germania la care am transmis pentru verificare CD-ul. Avand in vedere gravitatea situatiei , va cer sprijinul pentru o programare in vederea unei reevaluari a situatiei medicale . Cu deosebita consideratie .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Cel mai bine ar fi ca domnul sa vina la o consultatie la dnul doctor Dan Deleanu. Pentru o programare o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu - 0727.867.459.
Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.