Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 martie 2013

by pass


buna ziua. Fratele meu a fost operat de by pass coronarian de o saptamana.Unul din incoveniente este durerea pe care o are in tot corpul si care nu trece cu paracetamol.Ce altceva ar mai fi recomandat?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Durerea de cutie toracica post Bypass ar putea sa dureze mult timp (saptamani, luni). Ea se agraveaza si intre anotimpuri. Din pacate nu va putem recomanda tratament antialgic prin acest forum, decat dupa o consultatie prealabila. Si tratamentul antialgic ar putea avea contraindicatii sau efecte adverse.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor