Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 martie 2013

Embolizare fibrom uterin


este vb despre sotia mea .este gravida in 15 saptamani si are un fibrom ne dorim enorm copilul multi doctori ne au recomandat sa faca avort ,spunandu ne ca se va naste cu handicap vreau sa stiu daca se poate face Embolizare fibrom uterin ne dorim bebelusul


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea uterina nu se poate efectua in timpul sarcinii intrucat procedura ar putea pune in pericol viata copilului. Conteaza dimensiunile si raporturile fibromului cu celelalte organe pentru a se putea determina daca sarcina poate fi pastrata sau nu, iar pentru acest sens va recomandam un consult ginecologic cu ecografie la un medic cu experienta. Va recomandam pe dr. Anca Murariu din cadrul Delta Hospital Bucuresti - telefon programari 021.9886.
Va dorim multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor