Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 martie 2013

Embolizare fibrom uterin


este vb despre sotia mea .este gravida in 15 saptamani si are un fibrom ne dorim enorm copilul multi doctori ne au recomandat sa faca avort ,spunandu ne ca se va naste cu handicap vreau sa stiu daca se poate face Embolizare fibrom uterin ne dorim bebelusul


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea uterina nu se poate efectua in timpul sarcinii intrucat procedura ar putea pune in pericol viata copilului. Conteaza dimensiunile si raporturile fibromului cu celelalte organe pentru a se putea determina daca sarcina poate fi pastrata sau nu, iar pentru acest sens va recomandam un consult ginecologic cu ecografie la un medic cu experienta. Va recomandam pe dr. Anca Murariu din cadrul Delta Hospital Bucuresti - telefon programari 021.9886.
Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.