Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 martie 2013

durere in piept


mama mea are 72 ani si prezinta o durere in piept, care se lasa in mina, senzatie de cap greu , tensiune de 17 cu 8 durere care apare la un mic efort ,iar la o saptamina de la aparitia dureri i s-a spart o vena la ochi.Intrebarea e: cit costa o consultatie la dumneavoastra si posibil o eventuala interventie,ma rog dupa caz,bineinteles estimativ.Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cel mai bine ar fi ca mama dvs. sa vina la un consult la dr Zarma Lucian. Pretul unei consultatii (cu EKG inclus)este de 200 RON. In cazul in care este nevoie, o ecografie cardiaca este 150 RON. Pentru o programare si pentru preturile altor interventii o puteti contacta pe colega noastra Lavinia Riciu - 0727.867.459.
Multa sanatate mamei!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor