Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Dureri insuportabile spate

Stimate domnule doctor, de mai bine de 1 an am facut toate investigatiile care mi s-au cerut dar din pacate nu am inca un diagnostic dat! Ceea ce s-a vazut la RMN si TOMOGRAF: hemangiom, hernie de disc si modificari sacro-iliace. Mi s-a spus ca as putea sa fac o vertebroplastie dar ca nu mi se garanteaza ca durerile imi vor disparea. Sunt disperata si traiesc doar cu tramadol, sunt zile cand nu ma pot imbraca singura.Ce ma sfatuti sa fac? Imi pun sperante in raspunsul dvs. Cu multumiri, Monalisa M.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, stimata doamna. Recomandarea este aceea de a va prezenta la un consult, la care sa aduceti si RMN ul dvs pentru evaluarea corecta a diagnosticului dvs. si a eventualului plan de tratament.

Puteti scrie asistentei mele pe adresa iulia@drnechifor.ro sau puteti apela 0731.771.111 pentru o programare si alte detalii ce tin de locul si ora consultatiei.

Numai bine!