Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


cadriologie

diagnostic:stenoza aortica strinsa, dilatare anevrismala a aortei ascendente(5,3cm),insuficienta mitrala grad II ,insuficienta aortica grd I/II, boala coronariana bivasculara, insuficienta cardiaca NYHA II/III si multe altele!!! Va rog respectuos sa ma informati cam cat ar costa o interventie cardiovasculara la toate bolile pe care le am;am 66 ani sigurul lucru care ma supara este ca respir greu de putin timp(poate este si o problema respiratorie!!! mi-a fost indicata operatia la cluj dar ma tem momentan; pot sa o mai duc cu aceste diagnostice??? va multumesc mult si va doresc sa aveti parte de sanatate si reusite!!cu drag,marilena dine


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Dine!

Din diagnosticele descrise se pare ca bolile dvs sunt mutiple. Cu siguranta se poate prelugi viata si cu o calitate mai buna prin metode chirurgicale sau interventionale, din pacate nu va pot ajuta mai mult pana nu vad un bilet de externare sau mai multe documente medicale, si poate un consult cu anamneza bine efectuata. Din principiu se pot opera prin mai multe metode bolile dvs si cu o rata foarte mare de succes.

Multa sanatate!