Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


o intrebare

buna ziua! As vrea sa stiu cum pot lua legatura cu domnul doctoru neurochirurg BALASA.Am probleme mari la coloana si chiar dupa mai multe tratamente nu s-a ameliorat nimica.Medicul neurolog la care am fost ultima data mi-a spus ca am nevoie de operatie,altfel paralizez. Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Puteti sa trimiteti CD-ul cu RMN-ul prin transfer.ro la adresa office@drnechifor.ro, pentru a fi vazut si de Dr. Nechifor pentru a beneficia de o doua opinie. Daca doriti mai multe detalii va rog sa o contactati pe asistenta domnului doctor la nr de telefon 0731.771.111 (Iulia Ungureanu).

Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.