Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 aprilie 2013

o intrebare


buna ziua! As vrea sa stiu cum pot lua legatura cu domnul doctoru neurochirurg BALASA.Am probleme mari la coloana si chiar dupa mai multe tratamente nu s-a ameliorat nimica.Medicul neurolog la care am fost ultima data mi-a spus ca am nevoie de operatie,altfel paralizez. Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Puteti sa trimiteti CD-ul cu RMN-ul prin transfer.ro la adresa office@drnechifor.ro, pentru a fi vazut si de Dr. Nechifor pentru a beneficia de o doua opinie. Daca doriti mai multe detalii va rog sa o contactati pe asistenta domnului doctor la nr de telefon 0731.771.111 (Iulia Ungureanu).

Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor