Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 aprilie 2013

fibrom


Buna ziua. Imi cer scuze pentru deranj, spuneti-mi va rog frumos daca la un fibrom uterin de 6/9 cm urmand tratamentul cu medicamentul esmya am garantia ca voi avea rezultate cat mai bune si nu va fi nevoie de operatie sau nu va fi prea complicata. Va rog foarte mult daca se poate sa-mi dati un raspuns. Va multumesc foarte mult.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua.
Esmya este un tratament simptomatic preoperator. El nu trateaza fibromul ci doar il pregateste pentru operatie. Acest lucru este scris in primul rand in prospectul medicamentului:
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=4296
Esmya nu va garanteaza ca scapati de histerectomie, insa prin embolizare putem trata cu succes un fibrom de 9 cm. Va rog sunati la 0731.771.111 pentru un consult la cabinet si o discutie mai detaliata. Numai Bine!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.