Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 aprilie 2013

Arteriopatie cronica obliteranta


Buna seara! As avea cateva intrebari in legatura cu angiografia (ca analiza sau interventie) efectuata in cazul arteriopatitei cronice obliterante. Tatal meu sufera de aceasta boala de multi ani. A facut angiografia de doua ori pana acum dar nu s-a intervenit cu stenturi. Mentionez ca este un fumator inrait dar inima lui este oarecum ok. In urma cu doua luni a luat hotararea de a interveni in aceasta problema de sanatate pe care o are. A refuzat stenturile pana acum din cauza fricii. As vrea sa stiu mai multe despre aceasta inteventie,daca este posibila, dar in mod special despre riscurile acesteia si daca i se pot monta stenturi Absorb. Daca aceasta operatie cu stent nu este posibila, ce este de facut in continuare? operatia de bypass? Va multumesc si astept cu nerabdare informatiile si sfaturile dumneavoastra. Cu stima, Sabina M Ticu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Ticu. Trebuie sa evaluam CD-ul cu procedurile efectuate pana acum pentru a da o indicatie mai clara. Din principiu nu se poate pun ABSORB pe alte vase decat cele coronare, se face procedura de angiografie coronara, se observa vasele de sange, dupa care se implanteaza stentul/stenturile.. Evaluarea riscului se face pentru fiecare pacient in parte. La unii riscul este mai mare , la altii aproape deloc. Pentru a comunica mai bine va rog sa ne trimiteti pe mail documentele sau sa veniti la consult cu CD-ul si cu biletul de externare de la spital. Daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu la 0727.867.459.
Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor