Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


12 aprilie 2013

Arteriopatie cronica obliteranta


Buna seara! As avea cateva intrebari in legatura cu angiografia (ca analiza sau interventie) efectuata in cazul arteriopatitei cronice obliterante. Tatal meu sufera de aceasta boala de multi ani. A facut angiografia de doua ori pana acum dar nu s-a intervenit cu stenturi. Mentionez ca este un fumator inrait dar inima lui este oarecum ok. In urma cu doua luni a luat hotararea de a interveni in aceasta problema de sanatate pe care o are. A refuzat stenturile pana acum din cauza fricii. As vrea sa stiu mai multe despre aceasta inteventie,daca este posibila, dar in mod special despre riscurile acesteia si daca i se pot monta stenturi Absorb. Daca aceasta operatie cu stent nu este posibila, ce este de facut in continuare? operatia de bypass? Va multumesc si astept cu nerabdare informatiile si sfaturile dumneavoastra. Cu stima, Sabina M Ticu


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Ticu. Trebuie sa evaluam CD-ul cu procedurile efectuate pana acum pentru a da o indicatie mai clara. Din principiu nu se poate pun ABSORB pe alte vase decat cele coronare, se face procedura de angiografie coronara, se observa vasele de sange, dupa care se implanteaza stentul/stenturile.. Evaluarea riscului se face pentru fiecare pacient in parte. La unii riscul este mai mare , la altii aproape deloc. Pentru a comunica mai bine va rog sa ne trimiteti pe mail documentele sau sa veniti la consult cu CD-ul si cu biletul de externare de la spital. Daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu la 0727.867.459.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.