Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 aprilie 2013

lipon de grasime


buna ziua am un lipon de grasime de la varsta de 14 ani acum am 27,in decursu anilor el liponul a mai crescut putin dar nu mia facut probleme pana in urma cu o saptamana cand a inceput sa doara,a durut sa marit dintrodata si acum are o culoare rosie si foarte urata si parca e umplut cu lichid si doare la atingere.ce as putea sa ii fac?daca este nevoie de interventie chirurgicala cat ar costa ?tin sa precizez ca in perioada aceasta am luat si antibiotice dar nu a reactionat nicicum.va multumesc anticipat la raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, dna Gurau. Problema dvs. este una de dermatologie. Din pacate, noi nu avem doctori cu aceasta specialitate pentru a va putea ajuta mai mult. Cel mai bine ar fi sa va duceti la un consult.
Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.