Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua!

De curand am facut ecografie transvaginala unde mi sa-u depistat mai multe fibroame de diferite marimi. -uter AVF,80mm/50 mm, miomentru neogen,cu un nodul fibromatos intramural si subseros fundic anterior 36mm/33mm si alti noduli intramulari de pana in 2 cm, endometru 10 mm, col lungime 43 mm,DAP 35mm,cateva chisturi Naboth. Ovar drept 26mm/15mm,cativa mici foliculi. Ovar stang 28mm/18mm,ecostructura foliculara,cu folicul de 15 mm. FSD-fara lichid. Va rog din suflet,spuneti-mi daca mai am vreo sansa sa raman insarcinata sau daca exista sansa sa-mi tratez acesti fibromi !! Mentionez ca am varsta de 44 de ani. Nu am sangerari si din octombrie,am CM foarte putin.


ARES

Sfatul medicului:

De principiu, tratamentul prin embolizare este posibil in cazul dvs, dar puteti trimite ecografia scanata pe email , la adresa iulia@drnechifor.ro? Doar asa domnul doctor poate stabili cu certitudine planul de tratament ce vi se potriveste. Daca sunteti din Bucuresti, cel mai bine ar fi sa veniti la un consult la dr. Nechifor. Pentru mai multe informatii puteti scrie la iulia@drnechifor.ro, sau suna la 0731.771.111. Va vom raspunde cu placere.