Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Myocardial Perfusion Scan, Stress

Am mai intrebat : pot sa fac un test de stress - Myocardial Perfusion Scan, Stress (Exercise Thallium, Stress Thallium, Cardiac Nuclear Imaging, Adenosine Thallium Scan, Cardiolite Scan) la dv. ? Este regretabil ca raspunsurile la aceasta rubrica sunt lasate la latitudinea unor asistente nepricepute, care confunda testul de stress cu cel de efort. Daca faceti angioplastii BMS, DES si mai nou – ABSORB, la preturi intre 9 si 30.000 lei, ar trebui sa faceti si testul de stress sau cine raspunde la acest mail sa stie despre ce e vorba si sa ma indrume in alta parte.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, raspunsurile de pe site-ul nostru sunt date de medici specialisti cardiologi si radiologi sau medici primari, nu asistente. Angioplastia cu BMS, DES sau Absorb se efectuaza prin intermediul unui aparat de radioscopie numit angiograf. Pentru testul de stres cu perfuzie de thallium este necesar un aparat de medicina nucleara. In consecinta sunt doua aparate diferite, cel de medicina nucleara nefiind in dotarea noastra.