Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


3 mai 2013

dsa osteum primum,


modalitati de rezolvare cit mai putin invazive dsa 24mm


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

De principiu, tratarea defectului dvs. septal se poate efectua in mod eficient, permanent, nedureros si rapid, pe cale minim invaziva, prin intermediul implantarii unui dispozitiv medical special, de tip \"umbreluta\". Procedura este efectuata in cadrul laboratorului de angiografie din spitalul nostru, unde exista totodata si singura sectie de tratament minim invaziv al malformatiilor cardiace congenitale, de echipa de medici formata din Prof. Avraham Lorber si Dr. Dan Deleanu (seful sectiei de Cardiologie Interventionala Fundeni). Prof. Avraham Lorber (medic primar cardiolog, supraspecializat in proceduri minim invazive de tratament al malformatiilor congenitale cardiace la Spitalul Rambam din Haifa, Israel), va sosi la spitalul nostru saptamana viitoare - 14 si 15 mai pentru proceduri si pentru consultatii.
Daca sunteti din Bucuresti, este ideal sa va prezentati la sediul nostru din Racari nr. 6A, pana la acea data si sa aduceti cu dvs. dosarul medical spre a fi evaluat de catre un medic cardiolog, ce totodata va poate explica in detaliu procedura, dar si implicatiile afectiunii dvs., inainte de a ajunge la un consult / procedura la Prof. Lorber. In acest scop, dar si pentru mai multe date, puteti apela 0731.771.111 sau puteti scrie la iulia@drnechifor.ro. In cazul acestui tip de afectiune, este esentiala abordarea unei atitudini terapeutice, fara amanare. Va dorim mult succes!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.