Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 mai 2013

dr. cardiolog


de 4zile am o durere tot mai puternica in partea stanga a pieptului,o senzatie de apasare,sufocare.Mentionez ca am cardiopatie ischemica si hipertens.art.,iau zilnic trat.[tertensif,enalapril,moduxin,nolet si rostat],nu fumez,nu consum alcool,nu consum alimente in exces,nu fac efort mare ca obosesc repede.Nu stiu ce trebuie sa fac.Va rog sa-mi dati un sfat!Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, trebuie sa efectuati un consult cardiologic cat de repede se poate inclusiv o electrocardiograma , preferabil in timpul durerii, poate si o ecografie cardiaca/test de efort. Daca doriti sa faceti un consult la noi noi va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu 0727.867.459 pentru mai multe detalii. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor