Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 mai 2013

In atentia d-lui doctor Rares Nechifor


Buna ziua! In noiembrie anul trecut am facut o ecografie endovaginala si mi s-a comunicat ca am mai multe fibroame. As dori sa ma consult cu dumneavoastra daca este posibila embolizarea acestora. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara o noua ecografie endovaginala si daca costurile interventiei-embolizare pot fi suportate (total sau cota parte) de catre Casa de asigurari de sanatate. Va multumesc anticipat. Toate cele bune va doresc! Magda Reit


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea este eficienta in cazul polifibromatozei - prezentei a mai multi noduli - acestia putand fi tratati simultan si permanent, fara risc de recidiva. Embolizarea este de fapt singura posibilitate terapeutica in aceasta situatie, histerectomia fiind o solutie extrema iar aplicarea sa fiind necesara pentru un numar restrans de cazuri. Ecografia din noiembrie este intr-adevar putin cam veche, dar o puteti trimite scanata pe email, la iulia@drnechifor.ro, sau puteti face una noua, intr-un loc ales de dvs. sau la noi in spital. Conditia este ca examenul sa aibe un rezultat scris, in detaliu, care sa cuprinda dimensiunile, numarul aproximativ al nodulilor, sa indice prezenta sau absenta vascularizatiei, si sa fie insotit de imagini imprimate pe hartie sau CD. Casa de asigurari nu acopera nimic din costurile embolizarii. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor