Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 mai 2013

probleme cardiace


sufer de b.r.s. major si angina pectorala. ce tratament trebuie urmat? se recomanda operatie sau tratament medicamentos. va rog frumos sa imi raspundeti, sunt un pic panicata . va multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru diagnosticele dvs. ar trebui sa faceti un consult cardiologic in prealabil. In principiu, pentru BRS major si angina pectorala ar trebui ca efectuati o coronarografie, o interventie minim invaziva de diagnostic. Daca doriti sa va ajutam cu un consult sau o coronarografie, va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu - 0727.867.459. Ea va poate oferi mai multe detalii. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor