Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Coronarografie

Buna ziua, Tatal meu a fost diagnosticat cu angina pectorala instabila controlata. In urma unui consult la spitalul Monza dr.Balanescu ne-a sfatuit sa ii facem o coronarografie. Pentru coronarografie este obligatorie consultatia la un cardiolog de la clinica Dvs sau scrisoarea dr.Balanescu este suficienta ( tatal meu locuieste in provincie , are 80 ani,iar pentru a se deplasa la Bucuresti e complicat). Preturile afisate pe site sunt de actualitate? 2500 ron? Multumesc pentru raspuns, Veronica PLAUT


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Atat timp cat pacientul a fost consultat de catre un medic cardiolog si a primit indicatie pentru efectuarea coronarografiei este suficient pentru a efectua programarea.

Bineinteles, cand va veti prezenta in cadrul centrelor noastre un medic cardiolog interventionist va evalua actele medicale pe care le aveti si in functie de ele poate solicita alte investigatii sau analize medicale. Avand in vedere faptul ca tatal dvs se deplaseaza greu va propunem sa ne trimiteti pe email la adresa consultatii@medicina-interventonala.ro documentele scanate astfel incat acestea sa fie evaluate inainte de deplasarea dvs.

Preturile sunt actualizate, costul pentru coronarografie fiind de 2500 lei la care se adauga spitalizarea pentru 24 de ore, cost 500 lei. In costul cazarii sunt incluse mesele si medicatia, iar rezerva este una privata cu toate dotarile necesare.

Pentru mai multe informatii va rugam sunati la 0727 867 459 - Lavinia Riciu (Medical Care Officer) care va va ajuta cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Multa sanatate