Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


accident vascular cerebral

Buna ziua, revin cu completari la intrebarea de ieri.mama mea(61 ani,operata de cancer la san si cu accidentul cerebral) a fost la neurolog care a trimis-o la cardiologie .doctorul oncolog refuza continuarea tratamentului cu citostatice .ce investigatii trebuie facute din punct de vedere cardiologic pentru a putea vedea daca se continua tratamentul cu citostatice.doctorul oncolog refuza continuarea tratamentului pana nu primeste din partea cardiologiei avizul ca se poate continua tratamentul.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, am inteles, pentru a primi recomandari clare legate de aceasta boala si tratamentele aferente trebuie sa faca un consult cardiologic. Este clar ca nu putem da recomandari pe internet pentru ca nu stim exact ce are. Cel mai important ar fi sa faca un consult si ECG, apoi daca exista alte recomandari, se va vedea pe parcurs. Daca doriti o programare va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu - 0727. 867.459. Multa sanatate mamei!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.