Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 mai 2013

accident vascular cerebral


Buna ziua, revin cu completari la intrebarea de ieri.mama mea(61 ani,operata de cancer la san si cu accidentul cerebral) a fost la neurolog care a trimis-o la cardiologie .doctorul oncolog refuza continuarea tratamentului cu citostatice .ce investigatii trebuie facute din punct de vedere cardiologic pentru a putea vedea daca se continua tratamentul cu citostatice.doctorul oncolog refuza continuarea tratamentului pana nu primeste din partea cardiologiei avizul ca se poate continua tratamentul.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, am inteles, pentru a primi recomandari clare legate de aceasta boala si tratamentele aferente trebuie sa faca un consult cardiologic. Este clar ca nu putem da recomandari pe internet pentru ca nu stim exact ce are. Cel mai important ar fi sa faca un consult si ECG, apoi daca exista alte recomandari, se va vedea pe parcurs. Daca doriti o programare va rog sa o contactati pe colega noastra Lavinia Riciu - 0727. 867.459. Multa sanatate mamei!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor