Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 mai 2013

operatie fibron


Buna ziua!am 42 de ani iar anul trecut am fost operata de fibron si mi-a fost extras uterul.de la un timp am sangerari in special in urma contactului sexual dar nu numai iar uneori in zona operatiei am senzatia de mancarime.este normal?va rog frumos sa imi raspundeti.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este foarte dificil de stabilit o cauza precisa in lipsa unui consult ginecologic riguros, insotit de o ecografie transvaginala / abdominala. Va recomandam pe dr. Anca Murariu de la Spitalul Delta / actuala denumire Ponderas, numar de telefon pentru programari : 021.9886. Multa sanatate, si va recomandam sa cautati un medic bun care sa va clarifice problema, versus a cauta pe internet, intrucat acestea sunt lucruri serioase ce merita intreaga dvs. atentie si disponibilitate.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor