Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


operatie fibron

Buna ziua!am 42 de ani iar anul trecut am fost operata de fibron si mi-a fost extras uterul.de la un timp am sangerari in special in urma contactului sexual dar nu numai iar uneori in zona operatiei am senzatia de mancarime.este normal?va rog frumos sa imi raspundeti.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este foarte dificil de stabilit o cauza precisa in lipsa unui consult ginecologic riguros, insotit de o ecografie transvaginala / abdominala. Va recomandam pe dr. Anca Murariu de la Spitalul Delta / actuala denumire Ponderas, numar de telefon pentru programari : 021.9886. Multa sanatate, si va recomandam sa cautati un medic bun care sa va clarifice problema, versus a cauta pe internet, intrucat acestea sunt lucruri serioase ce merita intreaga dvs. atentie si disponibilitate.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.